De beste keus...

Een breed assortiment

Welke FitOfar past bij u?

De beste keus...

Een breed assortiment

Welke FitOfar past bij u?

HomeLevering en Retour

Wilt u wat terugsturen?

Levering
Zodra wij de bestelling via onze webshop ontvangen, wordt jouw order meteen verwerkt en zo spoedig mogelijk verzonden. In de meeste gevallen betekent dit dat bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur besteld zijn, de zelfde dag nog bij PostNL worden aangeleverd. Vervolgens wordt je pakket door PostNL binnen 2 tot 3 werkdagen op het door jou opgegeven afleveradres bezorgd.

Mocht het zo zijn dat een product niet direct leverbaar is, of een afwijkende levertijd heeft, wordt dit duidelijk bij het product vermeld.

Verzendkosten
Bestellingen binnen Nederland zijn verzendkosten vrij! Als het pakket naar het buitenland verstuurd moet worden, neem dan even contact met ons op via info@fitofar.nl over de verzendkosten.

Retournering
Wij doen onze uiterste best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht je desondanks niet tevreden zijn over het aangeschafte product, dan kan deze altijd geruild of geretourneerd worden. Binnen 14 dagen mag je, zonder opgave van reden, de bij ons gekochte producten terugsturen.

Stuur voor je het pakket retour stuurt een e-mail naar info@fitofar.nl, met als onderwerp ‘Retour’ of ‘Omruilen’ en het ordernummer (dit kun je vinden op de met het pakket meegestuurde pakbon). Vermeld in de e-mail je naam, adres en woonplaats, het IBAN bankrekeningnummer en de naam van de rekeninghouder. Graag horen wij waarom je niet tevreden bent over je aanschaf, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat wij je in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.

Retourzendingen kun je sturen naar:
fitofar.nl
Platinastraat 75
8211 AR Lelystad

Zodra wij de door jou teruggezonden bestelling in originele staat, zoals wij deze hebben geleverd, hebben ontvangen, zullen wij de betaling binnen 30 dagen terugstorten op je bankrekening. Let er alstublieft op dat de kosten voor het retourzenden voor eigen rekening zijn. Kijk voor de meest actuele tarieven op postnl.nl

Formulier tonen
Formulier verbergen
U heeft geen voornaam ingevoerd
U heeft geen achternaam ingevoerd
U heeft geen straatnaam ingevoerd
U heeft geen huisnummer ingevoerd
U heeft geen postcode ingevoerd
U heeft geen woonplaats ingevoerd
Voer uw land in a.u.b.
U heeft geen telefoonnummer ingevoerd
Voer uw e-mailadres in a.u.b.
Voer uw ordernummer in a.u.b.
Selecteer de reden van uw retour
U heeft de veiligheidscode niet ingevoerd
U heeft geen aanhef gekozen
 
Aanhef Dhr. Mevr.
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Straat
Nummer
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoon
E-mailadres
Ordernummer
Type retour
Toelichting
Rekeningnummer
Code security
 
Versturen
gratis levering
snelle levering
kwaliteit
veilig betalen
© FitOfar / 2014 - 2022
x
 
Voer een gebruikersnaam in
Voer uw wachtwoord in a.u.b.