NL
EN
FR
DE
HomeLevering en Retour
x
 
Voer een gebruikersnaam in
Voer uw wachtwoord in a.u.b.

Heb je een keuze kunnen maken? Zodra wij de bestelling via onze webshop ontvangen, wordt jouw order meteen verwerkt en zo spoedig mogelijk verzonden. In de meeste gevallen betekent dit dat bestellingen die op werkdagen voor 14.00 uur besteld zijn, de zelfde dag nog bij DPD worden aangeleverd. Vervolgens wordt je pakket door DPD binnen 2 tot 3 werkdagen op het door jou opgegeven afleveradres bezorgd. Mocht het zo zijn dat een product niet direct leverbaar is, of een afwijkende levertijd heeft, wordt dit duidelijk bij het product vermeld.

Verzendkosten? Bestellingen binnen Nederland zijn verzendkosten vrij vanaf €30,-. Als het pakket naar het buitenland verstuurd moet worden, neem dan even contact met ons op via het contactformulier over de verzendkosten.

Wil je wat terugsturen? Wij doen onze uiterste best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht je desondanks niet tevreden zijn over het aangeschafte product, dan kan deze altijd geruild of geretourneerd worden. Binnen 14 dagen mag je, zonder opgave van reden, de bij ons gekochte producten terugsturen.

1. Meld je retourzending aan Laat ons via onderstaand retour formulier weten welk artikel u terug wil sturen. Vergeet niet om aan te geven op welk rekeningnummer je het orderbedrag terug wilt ontvangen. Als je ons laat weten waarom je het product wilt terugsturen, helpt dat ons om je in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

2. Stuur het product naar ons terug Verpak het product stevig en stuur het pakket naar onderstaand adres. Houdt er rekening mee dat de kosten voor retourzenden voor eigen rekening zijn. Kijk voor de meest actuele tarieven op postnl.nl of pakketservice naar keuze.

Retourzendingen kun je sturen naar:
FitOfar.nl
Horst 2655
8225 PA Lelystad

3. Ontvang het aankoopbedrag terug Zodra wij de door jou teruggezonden bestelling in originele staat, zoals wij deze hebben geleverd, hebben ontvangen, zullen wij de betaling binnen 30 dagen terugstorten op je bankrekening. Wil je het artikel niet alleen terugsturen, maar ook omruilen voor een andere kleur of een ander model? Plaats een nieuwe bestelling via de website. Zo weet je zeker dat het vervangende product zo snel mogelijk bij jou in huis is.

Uw gegevens

© FitOfar / 2014 - 2024
U heeft geen voornaam ingevoerd
U heeft geen achternaam ingevoerd
U heeft geen straatnaam ingevoerd
U heeft geen huisnummer ingevoerd
U heeft geen postcode ingevoerd
U heeft geen woonplaats ingevoerd
Voer uw land in a.u.b.
U heeft geen telefoonnummer ingevoerd
Voer uw e-mailadres in a.u.b.
Voer uw ordernummer in a.u.b.
Selecteer de reden van uw retour
Voer uw rekeningnummer in a.u.b.
U heeft de veiligheidscode niet ingevoerd
U heeft geen artikel geselecteerd